Vianočná ozdoba 2020? Hitom Vianoc sú sklenené gule s rúškami!

Rok 2020 mal napriek tým krásnym chvíľam jednu malú vadu na kráse – také tie „korona-veci“. Aj napriek tomu sme našli nápady, ktoré sa snažia udalosti roku 2020 v rámci možnosti trochu odľahčiť. Keďže sa blížia Vianoce, pripomeňme si rok 2020 ako rok, ktorý sme strávili s kolegami on-line, priateľmi a rodinou off-line, ale hlavne s našim novým priateľom. Rúškom.

Vianočná ozdoba – guľa Rúško Korona 2020

Vyzerá to ako vtip, ale nie je to vtip. Je to hit roka 2020. Nápad na aktuálnu a vtipnú výzdobu vianočného stromčeka. Vianočná ozdoba – ručne fúkaná a ručne zdobená sklenená, luxusná a moderná Vianočná guľa Rúško Korona o veľkosti v priemere 12 cm rozveselí Váš vianočný stromček počas Vianoc. Pripomente si výnimočný koronavírusový rok 2020, alebo gule darujte svojim priateľom.. Vlastne áno, je to vtipné.

Chcete sa zbaviť korony?

Tak, ako sa ľudia už tradične snažia skoncovať so zimnou Morénou, tieto gule vyjadrujú túžbu ľudí skoncovať s Koronou. Na Silvestra môžete gule slávnostne „dekontaminovať“ 😀 Pýtate sa, ako? Je to len na Vašej fantázii, gule sú ručne fúkané, zo skutočného skleneného skla. Rozbitné petardou, kladivom, tvrdšou hlavou, pádom z výšky, neobratným zaobchádzaním a pod.

Napriek tomu Vám doručíme tieto gule celé

Chcete vedieť, ako k Vám bezpečne dopravíme tieto sklenené ozdoby? Tieto ozdoby sú balené v papierovej krabici s tvrdou priestvitnou fóliou, jemne vystúžené papierom. Sú ukladané do tvrdších 3VV krabíc väčších rozmerov, v ktorých je ochranný polystyrén (flo-pak telieska – ako tlmiaci prostriedok pre ochranu tovaru pred nárazmi, otrasmi a rozbitím, nemenia svoj tvar, sú odolné voči vlhkosti, sú veľmi ľahké, bezprašné, antistatické).
To všetko je uložené v jemnej bublinkovej folii alebo vate. Samotná 3VV krabica na prepravu je opáskovaná a oštítkovaná s množstvom upozornení na krehký tovar pre dokonalé zabezpečenie prepravy až domov k Vám. Preprava produktu je bezpečná a je poistená.

Vianočná guľa s rúškom
Vianočná guľa s rúškom

One Reply to “Vianočná ozdoba 2020? Hitom Vianoc sú sklenené gule s rúškami!”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *