Sťahovanie v Bratislave a okolí

Sťahovaniu sa dnes venuje veľa firiem, nakoľko väčšina ľudí už dáva prednosť pohodliu a profesionalite špecializovaných spoločností pred tým, aby sa sťahovali sami alebo za pomoci kamarátov a známych. Rýchlosť ale aj kvalita je v takomto prípade neporovnateľná.

Sťahovacia firma

Kvalitná sťahovacia firma Vám okrem samotného presťahovania ponúkne toho oveľa viac. Podľa Vašich požiadaviek vie odsťahovať starý nábytok alebo vypratať byt, poprípade pivnicu. Rovnako tak pomôže pri dovoze nového nábytku z predajne. Aj tu ale platí že na trhu sú ako kvalitnejšie a lepšie vybavené firmy tak aj tie slabšie.
Profesionálne firmy vedia presťahovať aj väčšie bremená, ale robia aj sťahovanie klavírov alebo iných priestorovo náročných vecí. Sťahujú sa sauny a infrasauny, vírivky a aj iné wellness zariadenia či už pre súkromné osoby alebo v rámci sťahovania firiem alebo iných prevádzok.

Skladovanie nábytku

V prípade potreby uskladnenia nábytku alebo zariadenia je k dispozícii aj služba skladovania nábytku. Tu si môžete na prechodnú dobu nábytok alebo iné zariadenie zložiť a keď to bude aktuálne tak preniesť na nové alebo pôvodné miesto napríklad po rekonštrukcii bytu. Vy sa za ten čas môžete venovať svojim koníčkom alebo napríklad môžete vyraziť na jazdu na elektrobicykli na hrádzu prípadne aj ďalej.

Postup pri sťahovaní

Či už je to sťahovanie garsónky, alebo veľkého domu, sťahovacia firma sa musí k Vašim veciam správať s maximálnou ohľaduplnosťou a opatrnosťou. Na balenie a prevážanie jednotlivých druhov predmetov a materiálov sa požívajú štandardizované postupy, ktoré zabezpečia najvyššiu možnú mieru ochranu pri ich sťahovaní.

  1. Obhliadka sťahovaného miesta –  je potrebná z dôvodov vypracovania konkrétnej cenovej ponuky presne podľa skutočného stavu a objemu sťahovaných vecí.
  2. Cenová ponuka a návrh termínu sťahovania – dozviete sa, aké sú vaše možnosti, ako sa čo najefektívnejšie pripraviť na čo najrýchlejší a bezproblémový proces sťahovania. Po potvrdení cenovej ponuky si so sťahovacou službou dohodnete termín sťahovania a rozplánujete spoločný postup.
  3. Sťahovanie a prepravné služby – Sťahovacia služba presťahuje váš majetok. Na adrese doručenia vám následne nábytok a veci rozmiestni podľa vašich predstáv, vybalí a uloží všetko podľa vašich požiadaviek.
  4. Protokol o sťahovaní – po skontrolovaní stavu sťahovaných vecí podpíšete protokol o ukončení sťahovania

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *