Renovácie bytových domov a výstavba nových rodinných domov

Výstavba rodinných domov je komplexná činnosť, ktorá si vyžaduje kvalitných ľudí a zvládnuté postupy a technológie, ktoré sa v procese vyskytujú. Je preto veľmi dôležité, aby sme pri výbere dodávateľa dbali na tieto aspekty.
V okolí Nitry je množstvo firiem ktorá tieto služby ponúka, ale ako pri každej činnosti tak aj tu je možné vybrať lepšie alebo horšie. Stavebná firma je na trhu už veľa rokov a má za sebou množstvo odovzdaných projektov a spokojných klientov.
Okrem výstavby rodinných domov na kľúč sa špecializuje aj na obnovu bytových domov. Tu sa najčastejšie realizuje zatepľovanie bytových domov so všetkými pridruženými činnosťami ako sú napríklad klampiarske práce prípadne hydroizolácie plochých striech. V prípade šikmých klasických striech sa v minulosti používal často krát dnes už nevyhovujúci azbest. V tomto prípade je potrebné takúto azbestovú strechu odborne odstrániť.
Ak je poškodená hydroizolácia v múroch, odporúča sa chemická injektáž muriva špeciálnym injektážnym krémom. Toto injektovanie zabráni vzlínajúcej vlhkosti v múroch.
Výkopové práce a úpravy terénu okolo nového domu je možné si uľahčiť, ak použijete mechanizáciu, napríklad minibager.
Likvidácia azbestu je zo zdravotného hľadiska náročná činnosť a preto ju môžu vykonávať iba špecializované firmy. Viac k tejto téme nájdete na stránke o likvidácii azbestu.
Pred bytovkami býva často krát potrebné ešte vybudovať parkovanie a s tým spojené vyhotovenie vodorovného dopravného značenia a nastriekanie parkovacích boxov pre budúcich majiteľov bytov prípadne pre iných návštevníkov objektu.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥