Relax s víkendovými pobytmi

Prázdniny sú tu a telo to podvedome vie tiež. Dnešná doba vyžaduje oddych a relax na to, aby sme vedeli podať optimálny výkon aj do budúcnosti. Väčšina ľudí si cez prázdniny vyberá dovolenku a mieri napríklad k moru.
Podľa psychológov by mala trvať ideálna dovolenka až tri týždne. V takomto prípade dokážeme zrelaxovať nie len telo, ale odpočinie si aj hlava, prídeme na iné myšlienky a prepneme do oddychového módu. Toto sa vraj pri kratšej dovolenke nie vždy podarí.
Čo ale robiť, ak okolnosti v práci alebo v rodine nedovoľujú takýto dlhý relax? V tomto prípade sú riešením víkendové pobyty. Pobyt na dve až tri noci určite nenahradí trojtýždňový pobyt pri mori, ale je už zárukou toho že pri správne zvolenom programe sa budeme cítiť uvoľnene a plnší nových síl. Spoločnosť Monada sa organizáciou takýchto relaxačných a wellness pobytov zaoberá už viac ako desať rokov a patrí medzi lídrov v tomto odvetví. Svoje programy ponúka prevažne vo wellness hoteli Patince a v najznámejšom slovenskom kúpeľnom meste v Piešťanoch.
Pre tých ktorí majú záujem aj o horskú turistiku môžeme odporučiť tiež pobyt v Tatranskej Lomnici. Tatry okrem iného ponúkajú aj svoj slávny tatranský vzduch a výhľady ktoré sami osebe majú liečivý účinok. Ubytovať sa môžete v hoteli Slovan alebo iných tatranských hoteloch a penziónoch.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥